Team Frosty perustaa naisten CS-joukkueen!

Team Frosty on viimeistellyt sopimusneuvottelut ISO Esportsin ISO Female joukkueen kanssa, ja täten Team Frosty perustaa naisten Counter Strike: Global Offensive joukkueen. ISO Female tunnetaan ehkä jopa suomen menestyneinpänä naisten joukkueena.

Täten toivotamme tervetulleeksi uudet pelaajamme: Hanna “Wois” Vanhanen, Sanni “assanniss” Rautiainen, Heidi “ratch” Hänninen, Tiia “tiwwu” Vikström & Saara “s4rde” Sundberg jotka jatkossa edustavat Team Frostyä pelikentillä!

Jatkossa Team Frosty sitoutuu tukemaan joukkuetta niin pelikentillä, kuin pelin ulkopuolella.

Kun kuulimme että ISO lähtee rakentaa yhteistyötä Team Frostyn kanssa, niin mietittiin siinä itse myös omia vaihtoehtoja, ja mihin suuntaan meidän kannattaisi lähteä tiiminä etenee. Päädyttiin siihen että Team Frostyn tavoitteet kohtasivat parhaiten meidän kanssa. Nyt ollaan innoissaan tästä uudesta yhteistyöstä ja mahollisuudesta edetä tiiminä mahtavan taustajoukon kans. Odotetaan innolla tulevaa ja mitä kaikkee se pitää sisällään.

Hanna “Wois” Vanhanen

Olemme iloisia saadessamme julkaista historian ensimmäisen naisjoukkueen Team Frostyssä. Odotamme innoissamme myös alkavaa yhteistyötä ja toivomme menestystä uudelle joukkueellemme.

Semih Sahin – Team Frosty omistaja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *