Team Frosty laajentaa nuorisotoimintaan – Perustaa nuorisojoukkueen PUBG peliin!

Helsinki 2.4.2021.

Team Frostyn kiinnostus PUBG kohtaan on ollut erittäin suurta vaikka pari kautta on kulunut siitä, kun viimeksi kilpailimme pelissä. Tänään julkaisemme uuden aluevaltauksen, sillä Team Frosty laajentaa nuorisotoiminnan pariin perustaen nuorisojoukkueen PlayerUnknown’s Battlegrounds peliin, kun pelaajat Atte “AtskU” Heino, Jooa “Jolppe” Siurola, Jonne “Jogez” Rautiainen & Jetro “Jeti” Arantila liittyvät organisaation alle. Nuorisojoukkue statuksesta huolimatta kyseinen joukkue tulee myös samalla olemaan Team Frostyn edustusjoukkue pelissä, eikä Team Frosty tällä hetkellä etsi muita mahdollisuuksia PUBG parissa.

Minusta on erittäin hienoa, että Team Frosty pystyy palaamaan takaisin PUBGin pariin. Olemme jo pitemmän aikaa miettineet erilaisia mahdollisuuksia tukea nuorten pelaamista & kiinnostusta e-urheilun parissa, ja olemme iloisia saadessamme tämän nelikon pelaamaan susilogon alla. Pelaajien ollessa alaikäisiä, on myös muutamia haasteita tiedossa. Joukkueen pelaajat eivät pysty kaikkiin turnauksiin osallistumaan ikänsä puolesta, mutta me Frostyllä olemme edelleen sitoutuneet pitämään nuorisojoukkueen myösorganisaatiomme edustusjoukkueena.

– Semih “SEMMA” Sahin. Hallituksen Puheenjohtaja, Team Frosty.

Joolppe ja Jogez ovat olleet pitkään joukkuekavereita ja erittäin hyvä todiste siitä, että myös nettikavereista voi tulla hyviä ja tärkeitä kavereita myös pelin ulkopuolella. Olemme erittäin innoissamme päästessämme pelaamaan Team Frostyn lipun alla, ja pyrimme tekemään parhaamme että saisimme joukkueen nimen maailmalle. Tavoitteena tulevaisuuden suhteen on tuleva PSL-kausi ja siinä pelaaminen. Yritämme saada pelimme “timanttimaiseksi” ja voittaa kaikki, mitä voitettavisa on.

– Atte “AtskU” Heino. Pelaaja, Team Frosty PUBG

Team Frostyn koko henkilöstö toivottaa pelaajat tervetulleiksi Team Frostyyn!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *