VAISTO Team Frostyn yhteistyökumppaniksi

Team Frosty aloittaa yhteistyön uuden kumppannuuden Aurora Nutrientsin VAISTO bändin kanssa.

VAISTO

VAISTO on lisäravinteeksi luokiteltava, aminohappoja ja yrttiuutteita sisältävä tuote, joka parantaa keskittymiskykyäsi sekä vireystilaasi juuri silloin kun sitä tarvitset. Tuote on rakennettu käyttäen vain vapaasti luonnosta löytyviä ainesosia, joilla on tutkittu olevan yhteyksiä ja vaikutuksia muun muassa vireystilaan, stressiin, mielihyvän tuntemiseen sekä kehossa esiintyvään inflammaatioon. VAISTO on uuden sukupolven energiatuote, joka on sekä terveellisempi että vaikutuksiltaan paljon monipuolisempi perinteisiin energiajuomiin verrattuna.

Yhteistyön myötä Team Frosty ja VAISTO tarjoavat Frostyn seuraajille mahdollisuuden kokeilla VAISTO:n tuotteita halvemmalla hinnalla. Koodilla FROSTY20 tarjoamme -20% alennusta VAISTO SOLO PACK tuotteesta. Tuotteen löydät VAISTO:n verkkokaupasta.

“Team Frostyn puolesta olemme ylpeitä julkaistessamme uuden yhteistyökumppanin. Olemme omalla tavalla molemmat vielä aloituspisteessä, ja molemmilla organisaatioilla on kova halu kehittää omaa toimintaansa suuremmaksi. Uskomme tuovan hyvän lisän VAISTO:lle, sekä hyvän kanavan tuoda heitän brändiään esille”

Frosty Ry puheenjohtaja Semih Sahin.

Jatkossa VAISTO tulee olemaan erittäin läsnä Team Frostyn sosiaalisessa mediassa sekä Stream Team jäsenten striimeissä.
Aurora Nutrients
https://www.auroranutrients.com/
https://www.facebook.com/AuroraNutrients/
https://www.instagram.com/auroranutrients/
https://twitter.com/AuroraNutrients


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *