Team Frosty X Kiekko-Vantaa

Team Frosty & Kiekko-Vantaa aloittavat yhteistyön tuomalla ensimmäisen Mestis-seuran mukaan eurheiluun. Yhteistyön tarkoituksena on viedä Vantaalaista eurheilu- ja urheilukulttuuria eteenpäin.

Pilottihankkeena Team Frosty & Kiekko-Vantaa tuovat tulevalle FCL kaudelle uuden joukkueen nimeltä FROSTY KIEKKO-VANTAA

Yhteistyö pitää sisällään molempien joukkueiden brändien edustamista. Team Frosty kantaa pelikentillä Kiekko-Vantaan logoa pelipaidoissaan, ja on hyvin läsnä Kiekko-Vantaan tulevissa tapahtumissa / Otteluissa.

Virtuaalikentillä Team Frosty pelaa Kiekko-Vantaan väreissä, mutta jatkossakin joukkue pelaa Team Frostyn logon alla.

Yhteistyön myötä Kiekko-Vantaa & Team Frosty alkavat myös aktiivisesti tuottamaan sisältöä yleisölle.

Yhteistyö lähti käyntiin Team Frostyn halusta tuoda Vantaa eurheilun maailmankartalle. Kiekko-Vantaa oli luonnollinen yhteistyökumppani tähän. Olemme kesän ajan rakentaneet tätä yhteistyötä yhdessä.

Semih Sahin. Hallituksen Puheenjohtaja, Team Frosty

Todella hieno juttu, että pääsemme tekemään yhteistyötä Team Frostyn kanssa. E-urheilu on kovassa nosteessa ja tässä yhteistyössä on mahdollisuus tehdä asioita, joita ei ole kukaan ennen tehnyt. Halusimme lähteä tekemään ensimmäisenä Mestis-seurana yhteistyötä E-urheilujoukkueen kanssa

Mikko Mannonen. Viestintäpäällikkö, Kiekko-Vantaa

FROSTY KIEKKO-VANTAA pääsee tositoimiin jo ensiviikolla, kun NHLGamerin ylläpitämä Finnish Champions League (FCL) alkaa 24.8. Joukkue on ollut erittäin hyvässä terässä harjotuskauden aikana ja valmiina uusiin kokemuksiin yhdessä Kiekko-Vantaan kanssa.

Fiilikset on mahtavat, iso kunnia päästä edustamaan näin perinteistä seuraa. Päästä edustamaan oikeaa jääkiekkojoukkuetta on varmasti jokaisen virtuaalijääkiekkoilijan unelma. Koko Joukkue on todella innoissaan!

imosi1,Frosty Kiekko-Vantaa Kapteeni

Team Frosty Sosiaalisessa Mediassa

www.twitter.com/TeamFrosty
ww.w.instagram.com/teamfrostyesports
www.facebook.com/TeamFrostyGG

Kiekko-Vantaa Sosiaalisessa Mediassa

www.twitter.com/kiekkovantaa
www.instagram.com/kiekkovantaa
www.facebook.com/Kvantaa


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *